A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство "Ладижинська міська лікарня" Ладижинської міської ради Гайсинського району Вінницької області

ReBuild Ukraine: Health & Rehabilitation у Варшаві.

Дата: 25.06.2024 12:30
Кількість переглядів: 144

                               Фото без опису

 

24 та 25 червня ладижинська делегація бере участь у виставці-конференції ReBuild Ukraine: Health & Rehabilitation у Варшаві. В перший день заходу представники влади та медичної сфери ладижинської громади відвідали прес-брифінг, конференцію відновлення людського капіталу, а також презентували міжнародній спільноті та потенційним донорам стенд Ладижинської міської лікарні та проєкти розвитку медицини в громаді.

Під час марафону проєктів медичного відновлення керівниця майбутнього реабілітаційного відділення Світлана Григоренко представила проєкт його розвитку з метою залучення коштів міжнародних інвесторів.

“Ми розуміємо, що жодна медична система не здатна впоратися самотужки. Лише спільними зусиллями ми можемо ефективно боротися та протидіяти викликам. Пошуки тісної співпраці з міжнародними донорами щодо підтримки проєкту реабілітаційного відділення Ладижинської міської лікарні має на меті посилення спроможності закладу, щоб якнайскоріше розпочати надання реабілітаційних послуг захисникам та мешканцям громади”, - зазначив Олександр Коломієць, виконуючий обов’язки міського голови Ладижина.

Сьогодні виставка-конференція продовжиться, надаючи ще більше можливостей для обміну досвідом, пошуку партнерів та налагодження співпраці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень