A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство "Ладижинська міська лікарня" Ладижинської міської ради Гайсинського району Вінницької області

В Ладижинській міській лікарня працюватимуть нові лікарі

Дата: 17.04.2024 12:25
Кількість переглядів: 36

 

В Ладижинська міська лікарня працюватимуть 2 нових лікаря. Це лікар-отоларинголог та хірург. Обидва мають багаторічний досвід роботи та є професіоналами своєї справи. А отже пацієнти лікарні зможуть отримувати ще більше якісних медичних послуг безпосередньо в Ладижині.

Лікар-хірург Григорій Верезубчак разом з родиною приїхав до Ладижина з міста Токмак Запорізької області. Прийняти нелегке рішення покинути рідну домівку змусили активні бойові дії, що точилися поряд з містом. Тривалий час Григорій Анатолійович працював у відділенні політравми, має понад 30 років медичної практики, є оперуючим хірургом. Відсьогодні він працюватиме у загальнохірургічному відділенні нашої лікарні, а також прийматиме пацієнтів у поліклінічному відділенні.

Лікар-отоларинголог Володимир Фотенко - переселенець з Курахового Донецької області. Разом з родиною Володимир Володимирович переїхав до Ладижина, оскільки рідне місто постійно знаходилось під обстрілами, а лікарня, в якій він працював разом з дружиною, майже знищена. Володимир Володимирович має понад 25 років досвіду роботи в дитячій та дорослій отоларингології. Працював завідуючим ЛОР-офтальмологічного відділення, є оперуючим лікарем. Наразі триває процес його працевлаштування до Ладижинської лікарні, тож незабаром і дорослі, і маленькі мешканці громади зможуть отримувати кваліфіковану медичну допомогу професійного отоларинголога.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень