A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство "Ладижинська міська лікарня" Ладижинської міської ради Гайсинського району Вінницької області

Оновлення обладнання та санітарний автомобіль

Дата: 17.04.2024 12:09
Кількість переглядів: 250

 

 

 

В Ладижинській міській лікарні - новий апарат ультразвукової діагностики. Це новітня багатофункціональна діагностична система експертного класу, яка розрахована на дослідження в галузі акушерства та гінекології, органів черевної порожнини, нирок, щитовидної залози, молочної залози та серця. Апарат також призначений для вирішення найскладніших завдань у пренатальній діагностиці.

"Для правильної постановки діагнозу вкрай важлива якісна діагностика. Апарат УЗД, який ми отримали, має найпередовіші інструменти для експертної оцінки складних патологій і при цьому дуже простий у освоєнні та обслуговуванні. Обладнання, яке ми використовували раніше, суттєво поступається технічними параметрами новому апарату. Проте воно продовжить виконувати свою функцію у відділенні реанімації для екстреної діагностики", - зазначив Віталій Клименко, директор КП "Ладижинська міська лікарня".

Проходження УЗД обстеження в Ладижинській міській лікарні - безкоштовне. Для отримання цієї послуги необхідно мати електронне направлення від сімейного лікаря або вузькопрофільного спеціаліста.

Торкнулося оновлення й реабілітаційного відділення - для його потреб придбано автомобіль, який забезпечуватиме логістичний зв’язок між ним і лікарнею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень