A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство "Ладижинська міська лікарня" Ладижинської міської ради Гайсинського району Вінницької області

Реабілітаційне віддлення Ладижинської міської лікарні отримало гуманітарний вантаж

Дата: 29.03.2024 08:35
Кількість переглядів: 22

  

 

Реабілітаційне віддлення Ладижинської міської лікарні отримало гуманітарний вантаж від Вінницької філії німецької асоціації «Лікарі світу» в Україні. Це реабілітаційне обладнання: підйомник для осіб з інвалідністю та системи для безперервного пасивного руху колінного, ліктьового суглобів та суглобів зап’ястку вартістю близько 700 тисяч гривень.

 

Ще на початку цього року міська влада звернулася до благодійників з проханням допомогти з укомплектуванням матеріально-технічної бази реабілітаційного центру. Після грунтовних перемовин Лікарі світу - MdM - Україна прийняли позитивне рішення і висловили свою готовність підтримати становлення та роботу реабілітаційного центру.

 

Доправила цінний вантаж до Ладижина логіст асоціації «Лікарі світу» Наталя Ільченко: «Наша організація працює в Україні з 2014 року, на Вінниччині - близько двох років. Ми вперше допомагаємо Ладижину, тож сподіваємося на довгу та плідну співпрацю».

 

«Реабілітація захисників та всіх потребуючих громадян - одне з пріоритетних завдань. Ми постійно шукаємо можливості для того, аби забезпечити наш реабілітаційний центр усім необхідним. Велика подяка «Лікарям світу» за обладнання - це суттєва допомога та вагомий внесок в розвиток центру», - зазначив очільник громади Олександр Коломієць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень