A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство "Ладижинська міська лікарня" Ладижинської міської ради Гайсинського району Вінницької області

В Ладижинській міській лікарні з'явилась нова ендоскопічна стійка Olympus.

Дата: 26.03.2024 11:21
Кількість переглядів: 34

    

В Ладижинській міській лікарні з'явилась нова ендоскопічна стійка Olympus. Це сучасний пристрій, за допомогою якого проводиться обстеження нижніх і верхніх відділів шлунково-кишкового тракту та рання діагностика онкологічних захворювань.

За останній рік в лікарні значно зросла кількість ендоскопічних обстежень: звертається багато пацієнтів як з нашої громади, так і з інших.

Під час ендоскопії нашими фахівцями було діагностовано велику кількість захворювань шлункового-кишкового тракту, в тому числі доброякісні пухлини з подальшим їх видаленням та злоякісні, а також діагностовано та проведено зупинку шлунково-кишкових кровотеч. 

Розуміючи важливість наявності в лікарні цього діагностичного обладнання, кошти на придбання ендоскопічної стійки виділила Ладижинська міська рада. 

Проходження ендоскопічного обстеження в Ладижинській міській лікарні - безкоштовне. Для отримання цієї послуги необхідно мати електронне направлення від сімейного лікаря або вузькопрофільного спеціаліста. 

Записатись на обстеження та отримати рекомендації щодо обов’язкової підготовки до нього можна з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 17:00 за телефоном 0968164204 (Анастасія Сергіївна).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень